Kontakta oss idag

Öppningserbjudande!

Passa på, begränsat antal behandlingar till ett reducerat pris.
Nu får du 20% rabatt på en RestorFX- behandling av ditt fordon

Just nu har vi ett begränsat öppningserbjudande där du får 20% rabatt på en RestorFX- lackrestaurering av ditt fordon.

RestorFX kan inte jämföras med traditionella och föråldrade metoder som t.ex. polering. Medan polering hyvlar bort klarlacken och därmed medför permanent skada gör RestorFX det motsatta. RestorFX ser till att återställa bilens skick utan att kompromissa med bilens integritet.

RestorFX är en unik produkt inom bilrekond-industrin. Under lång tid har bilvård alltid inneburit ett av två alternativ: rugga upp, polera och lackskydda – vilket är en ofta skadlig och alltid en tillfällig lösning; alternativt låta en lackverkstad lacka om hela fordonet – något som inte bara är kostsamt utan även tidskrävande och icke önskvärt. RestorFX är en permanent, överlägsen, kostnadseffektiv och tidssparande lösning. RestorFX är en polymimetisk produkt utvecklad för att permanent fylla ut, fixera och återföra glansen i lacken, och att återskapa lystern hos ett fabriksnytt fordon till bråkdelen av kostnaden av en nylackering. RestorFX behandlingen tar permanent bort de flesta repor, nötning, oxidering och ålderstecken från billack.
Klicka gärna här för att se våra före-efter bilder.

Just nu får du 20% rabatt på RestorFX- lackrestaurering under januari och februari 2020.

Kontakta oss för mer information!

Leave a Reply